София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

"Спасяването на редник Борисов. Договорились"

Коментар на Николай Марков във Фейсбук

"Спасяването на редник Борисов. Договорились"

Коментар на Николай Марков във Фейсбук

9 мVox Populi 4153


"Помощното средно милиционерско училище легендирано с гръмкото име Институт по психология на МВР, насочи скромните си възможности по приложна психология към протестите. Ръководството на въпросното звено за бавноразвиващи се експерти е получило зелена светлина и инструктаж директно от Банкя за справяне с протестите. Гешевтурата, като представителна страна на Шиши в политическия процес за овладяване и задържане на властта се включи още по активно, но този път професионално - все едно, че ги няма, но всъщност са навсякъде. И никъде!
--------------------------------------------------------------------
"Случаен гражданин" от село, дошъл да протестира пред Предидентството, но изведнъж осъзнал, че всички там са пияници, тарикати и никой не знаел какво точно иска. Затова си отивал на село и хич не го интересували протестите. Този случай се въртя цял ден по канализация 3, в предаване на един от мисирите им. Смешен и жалък мисир - много активен и всеотдаен!

В същия ден лелка атакува Орлов мост защото и ограничават движението по него и тя къса плакатите на протестиращите. И понеже как може така протестиращи да се предпазват от ударите по главите от възрастна жена, следва задържане на протестиращ. За да има ред!

И не на последно място пак в същия ден един знаков атакист-гъзоблизец цял ден говори по всички телевизионни канали, че се притеснявал от диктатура на пролетариата, защото всички протестиращи били "ленинисти" и правели пролетарска революция. Как да не му извиеш врата на такъв нахален боклук в чиято глава наместо мозък има само руска водка, сельодка и много денги?
-------------------------------------------------------------------
Имало осем палатки и 200-300 човека които не знаели какво точно искат. Алкохолици, сър! Това бил протестът и така твърди властта, проявена по всички възможни начини. Сега остава като за последно "ленинските тълпи" по кръстовищата да пребият някой инвалид, бременна жена или малолетно дете и всичко е точно. Институтът-инструмент на милицията си е свършил вече работата. Милиционер да си в демокрация - това е пътя на парите и властта на говедата. Хегемония на посредствеността!

А милионите унизени и ограбени - кучета ги яли"