София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Станка Марангозова: Една "предизвествена смърт" по български (ВИДЕО)

Единственото интервю на жертвата в ефира на водещата Люба Кулезич

Станка Марангозова: Една "предизвествена смърт" по български (ВИДЕО)

Единственото интервю на жертвата в ефира на водещата Люба Кулезич

4 мVox Populi 1358


В "Честно казано с Люба Кулезич" по телевизия "Евроком" водещата припомни на зрителите интервю с убитата Станка Марангозова от 20.10.2013г. 

"Подписахме договор с Иво Масларов, който ми даде 150 000 евро, която сума аз управлявах и влагах в различни борсови инструменти и предприятия, но при определени условия. С оглед на условията, които той ми постави, с един класически договор, с който е редно да функционира и съществува, в крайна сметка нито една от точките беше възможна да бъде изпълнена, защото нито срокът, който се определя на средномесечна база, нито тази клауза беше приета от лицето, нито каквото и да е", коментира тя.

"Беше ми поставен минимален месечен процент от 15%-20% през 2009г., под който аз не трябваше да падам. Не можах да му осигуря условията, които той иска. Чрез този договор аз се задължавам да управлявам и ако има загуби те са за сметка на лицето, а ако при управлението се стигне до пълна загуба на сумата аз не отговарям за нея. Аз реших, че е възможно и заради ниската ликвидност към нашата борса, има сделки, които могат да генерират определена доходност, дори и от 50% до 70%. Аз разбрах, че не съм в състояние да изпълня желанието му по никакъв начин. С този договор по банкова сметка на Иво Масларов съм наредила 2 000 000 лева, защото условията която ми бяха поставени, нямаше как да откажа. Заплашваше ме дори с изречения, че ако не изпълня това, което трябва ще дойде в офиса, ще ме съблече гола и ще ме започне", това каза още Марангозова.

По думите на Марангозова тя не е имала възможност да се обади на полицията, защото към нея е било зачислено лице - Радослав Иванов, който е от антуража на Иво Масларов. "На това лице трябваше впоследствие да прехвърля автомобила си, както и втория си автомобил. Второто прехвърляне беше осуетено, трябваше да се осъществи, но беше малък шанс, че ДАНС Враца съхраниха живота ми от това лице Иво Масларов и собственика на Маршал кредит групс", казва още Масларова. 

В интервюто Люба Кулезич се е свързала с Иво Масларов, който я обвинява в измама.

ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ ТУК:

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НА ТЕЛЕВИЗИЯ "ЕВРОКОМ" ВЪВ ФЕЙСБУК