София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Таско Ерменков, БСП: Доказахме, че сме реалната алтернатива на ГЕРБ (ВИДЕО)

Депутатът смята, че без БСП няма как да се разгради сегашният модел на управление
8 мПолитика 211 Ивана Иванова

За 4 години работа в 44-тото Народно събрание доказахме, че сме реалната опозиция и алтернативата на управлението на ГЕРБ. Това коментира депутатът от БСП Таско Ерменков в ефира на "Делници".

"Това, което ми дава основание да смятам, че вървим по правия път е, че БСП се грижи за обикновения човек, грижи за неговите интереси, грижи се за хората, които трябва да има нормално здравеопазване, нормално образование, нормална социална политика, нормални цени на енергията", допълни Ерменков.

Депутатът смята, че без БСП няма как да се разгради сегашният модел на управление. "Всеки, който иска да разгради модела първо трябва да гласува за нас, а после и да работи с нас. Ще работим последователно, ще предложим на избирателите си това, което сме предлагали и досега. Откакто сме в този парламент се борим за промяна в здравния модел, болниците да не са търговски дружества и здравето да не е стока", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!