София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Татяна Кристи: ДПС предложи фантом и той беше избран

Политическия анализатор коментира обясни, че субсидията от 1 лев е безумие

Татяна Кристи: ДПС предложи фантом и той беше избран

Политическия анализатор коментира обясни, че субсидията от 1 лев е безумие

11 месецаОбщество 3 Боряна Райчева


"ДПС предложи фантом и той беше избран.", това заяви в предавано "Честно казано с Люба Кулезич" политическият анализатор Татяна Кристи. Тя коментира още новината на деня за субсидия на партиите в размер от едни лев, като я определи като безумие.
 
Според Кристи липсата на лустрация у нас е станала причина за трагедията, в която в момента живеем. По думите й проблем има и в медийната среда, която пуска буквално завеса над случващото се. 
 
Политическият анализатор  коментира и намесата на Русия у нас, както и случващото се в БСП. Кристи обясни, че бизнесменът Гергов е връзката между левицата и ГЕРБ. Тя изтъкна, че той е и руски почетен консул. 
 
"В БСП има борба само за власт и позиции. Там няма особена идеологическа борба. Те ще се разберат", заяви още Кристи и допълни, че там в момента виждаме евтин селски панаир.
 
Колкото до това защо у нас прозападните партии нямат успех, Кристи обясни, че десните в България проявяват глупост, правейки политика от 90-те години.
 
"На тях има трябва имидж на едно голямо демократично цяло. Те трябва ад слязат при народа и наистина да вършат много повече работа. Те трябва  да работят в тандем с всяко живо зрънце на това демократично цяло.