София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Тома Биков: Нямаме нищо общо с Илчовски и хората, за които той говори

Дали нашата сила ще отслабне, зависи преди всичко от нас, посочи депутатът
52 мПолитика 3219

Ние сме в ситуация на политическа криза, която има потенциал да се превърне в трайна политическа нестабилност. Това заяви в "Панорама" по БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Докато тази ситуация на политическа нестабилност и криза не бъде преодоляна, нито един друг проблем няма да бъде решен, обясни той.

По повод скандалното заседание на комисията за ревизия на управлението, Биков коментира: в конкретното изслушване нямаше факти, а твърдения на един човек, от повечето от които днес той се отказа. Това е част от предизборната кампания, очевидно ще има в нея елементи от подобна стилистика.

За мен няма никакъв спор, че този човек, който не знам откъде дойде и как се включи, отговорихме, че ние нямаме нищо общо с него и хората, за които той говори - никой не го познава, с изключение на бившия му бизнес партньор и двамата са в лични скандали и се обвиняват кой кого лъже, сподели Тома Биков.

Дали нашата сила ще отслабне, зависи преди всичко от нас, не от нашите опоненти, смята Биков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!