София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Веселин Марешки: Добрини правя ежедневно, без значение дали има избори или не!

"Моята идея за тези избори е да има състезание по отчети – кой какво е направил"
5 месецаБизнес 289

„Предизборната кампания започва от деня, в който влезеш в политиката. И, ако другите няма какво да отчетат и се срамуват от това, и чакат последните дни на мандата, за да подлъжат избирателите с фалшиви обещания, то ние няма от какво да се срамуваме. Това не е само този месец, през всичките тези 4 години, се хваля с това, което правя, защото има с какво!” Така лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки отговори на въпроса дали билбордовете „Ефектът Марешки” и юбилейният телевизионен клип за Аптеки Марешки и VM Petroleum не са предизборен ход.

„Нито тези, нито клиповете, които съм пускал преди 6 месеца, нито тези, които към пускал преди година и половина, са предизборни. Бизнесът ми е от 30 години. Преди 30 години не съм се занимавал с политика. Не мога да спра бизнеса си, защото някой може да го изтълкува по този превратен начин. Моята идея за тези избори е да има състезание по отчети – кой какво е направил в предните мандати и най-вече през живота си, колко работни места е създал, колко заплати и данъци е платил. И чак след това да обещава някакви чудеса на хората.”, категоричен е Марешки.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!