София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Върховният съд решава съдбата на Десислава Иванчева и Биляна Петрова

"Много от вас не са се сблъскали реално никога с (право)съдието в България“, пише Иванчева
28 дниПравосъдие 14

„Аз и Биляна Петрова ви каним в понеделник 21.06.2021г., 9:00ч., в зала № 022 на Софийската съдебна палата на една необичайна среща с Правосъдието в България. Много от вас говорят в предизборните си кампании или пък по протести как ще се борят за възстановяване на правото и за реално правосъдие в България. Разбирам, че това е модерна тема и е печелившо да я сложите в програмите си, за консолидиране на избиратели. Знам, че много от вас не са се сблъскали реално никога с (право)съдието в България“, се посочва в писмо на Десислава Иванчева.

„За това ви каня да присъствате на нашето дело във Върховния касационен съд на 21 юни 2021г. от 9:00ч. в зала № 022 на Софийската съдебна палата. На това дело ще се реши съдбата ни, на мен и Биляна Петрова. На това дело, ако съдийският състав има някакви съмнения по хода му до момента, може го върне за ново разглеждане на първа или втора инстанция, а може и да удари с чукчето, като с гилотина и да ни съсипе живота завинаги. За нас това дело решава съдбата ни, за вас уважаеми господа би било един добър открит урок по правосъдие в действие“, допълва Иванчева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!