София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Янка Рупкина на 85: „ Юбилеен концерт – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!”

НА 7 АВГУСТ 2023 Г. В КЛУБ MOONLIGHT ВАРНА ОТ 20.00 ч.

9 месецаРазвлечение 12 Кристияна Стефанова

„ЗЛАТНИТЕ ПЕСНИ“ събира 15 песни.Юбилейният албум, който обединява най-големите им хитове и съкровища от миналото.

Янка Рупкина и Владислав Славов се готвят да представят на публиката първия си дуетен албум, озаглавен "Златните песни", по време на големия юбилеен концерт на Янка, който ще се проведе на 7 август във Варна. Този концерт е специално събитие, празнувайки богатата музикална кариера на Янка Рупкина, която е известна със своите изключителни гласови способности и интерпретации на български народни песни. Съвместният албум на Янка и Владислав Славов ще представи най-обичаните песни на дуета, обогатени с нови аранжименти и звучене. Това ще бъде незабравимо събитие за почитателите на българската музика и ще отбележи важен етап в кариерата на двамата изпълнители.

Във времето на богатата българска музикална история, има двама изключителни артисти, които оставят отпечатък в сърцата на хората - Янка Рупкина и Владислав Славов. И сега, в чест на безсмъртни творби на Янка, те представят  "Златните песни" - юбилейният албум, който обединява най-големите хитове и съкровища от миналото, заради които те са обожавани.

Този специален юбилеен албум е празник за всички почитатели на българската народна музика и е своеобразно пътешествие през времето. В него се срещат две музикални поколения, чиито гласове и мелодии са се превърнали в любими на публиката.

Албумът "Златните песни" включва най-емблематичните песни на Янка Рупкина, които са оформили поколения и са били изпълнени с любов и вълнение към публиката. Това са музикални шедьоври като "Калиманку Денку", "Джоре дос ", "Облаче, ле бяло", "Мари Станку" и много други, които са станали част от музикалното наследство на България.

Този албум е не само сборник от популярни песни, но и прекрасно пътешествие във времето, което ни пренася във вълшебните години на българската народна музика. Той ни припомня магията на миналото и ни дарява с незабравими емоции.

"Златните песни" е почит към Янка Рупкина, чиито талант и музика продължава да вълнува и вдъхновява нови поколения. Този албум е своеобразна ода на българската музика и нейните безсмъртни гласове.

Билетите за този юбилеен концерт вече са в продажба. Този концерт е истинско събитие в историята на българската музика и един незабравим начин да се отбележи 85-годишнината на една от най-големите български музикални легенди.

БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН, EPORTAL.BG, ФКЦ, GRABO.BG