София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Йотова: Левите избиратели недоумяват защо е тази битка на Корнелия Нинова

"Уверявам ви, че това не е позицията на българските социалисти", заяви вицепрезидентът
29 сПолитика 1075 Николай Парашкевов

Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира в град Левски политическото напрежение между БСП и президентската институция и предстоящите пресдрочни парламентарни избори наесен.

Според нея сега е най-опасно левите избиратели да бъдат разделяни между партията и президентската институция.

Ето какво каза Илияна Йотова:

Безспорно ще повлияят, защото хората недоумяват защо е тази битка на Корнелия и на още 7-8 човека от сегашното ръководство на партията. Уверявам ви, че това не е позицията на българските социалисти и моите всекидневни разговори с тях го доказват. Според мен, колкото по-бързо спре тази война на Корнелия Нинова, толкова по-добре и толкова по-убедителни ще се резултатите на БСП на предстоящите избори. Най-важна е убедителната кампания и добрите резултати, за да може БСП да бъде представена в управлението на страната, а не просто да бъде необходимата партия за съставяне на парламентарно мнозинство, заяви тя за това дали отношенията между "Дондуков" 2 и "Позитано" 20 ще повлияят на левите избиратели у нас.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!