София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Земеделският министър: Заплатата на горския е по-висока от тази на министър

"Тези престъпления ще могат да бъдат доказани"
3 мПолитика 1915

Проблемът е, че не се подхожда стопански към гората. Началниците на горските дружества са се превърнали в дърводобивници. Заплатите им са по-високи от заплатите на министър. Но в период, в който са на загуба, не знам дали трябва да получават такива заплати. Превърнали са се в хора, които налагат политически натиск върху хора за това за кого да гласуват. Tова заяви пред бТВ служебният земеделски министър проф. Христо Бозуков. 

Тези престъпления ще могат да бъдат доказани, категоричен е той. 

Директорът по Агенция по горите не е уволнен, преместен е на работа в Сливен, посочи Бозуков. Директорът почина и затова ние го изпратихме там. Нямам фиксация по партийна принадлежност към никого. Държа работата да се върши. Нямам никакви предпочитания, увери още служебният министър. 

Консултирал съм се с юристи и знам, че този,  който те е назначил, може да те уволни, заяви още той. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!