София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Златанов от "Осемте джуджета" до Борисов: Знаете ли как се отнемат бизнеси у нас? (ВИДЕО)

Бизнесменът с коментар в ефира на "ЕвроДикоФ"
2 мЕвроком 1617

Бизнесменът Илия Златанов, който стана познат на обществото след разследването на "Антикорупционния фонд" "Осемте джуджета" изпрати писмо до премиера Бойко Борисов. 

В него той пита Борисов дали има данни за незаконни сделки, свързани с кръга "Осемте джуджета". Пита го и дали знае, че подобни механизми, като този в "Осемте джуджета" работят перфектно за отнемане на бизнеси у нас.

"Към организираната престъпна група на Петьо Еврото и специализираната прокуратура сега се присъедини активно и НАП. Това, което те се опитаха да направят активно през юли да притиснат и да заплашат с отвличане главната ми счетоводителка Камелия Чорбаджийска и да сложат пред тях кола на Делта гард и в продължение на една седмица да стои да я чака и да я отвлече, за да даде електронния подпис на нашата фирма и да се доберат до счетоводни и банкови документи, до които не могат да се доберат без електронен подпис

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!