София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Училище за родители - Опасна за децата ДГ и д-р Чучумишев за високорисковата бременност

пропускане

Опасна за децата ДГ и д-р Чучумишев за високорисковата бременност

В първата част на епизода ви срещаме с Вероника Бенчева, която е член на УС на Фондация Т.О.Н.И. и Денница Каназирева, родител, които ще ни разкажат за смущаващите нередности, около довършителните ремонтни дейности в ДГ №175 Слънчеви лъчи - сграда 2, "Кръстова вада”. Във втората част на предаването говорим за високорисковата бременност. Когато една жена научи, че е бременна, това може да е време на голяма радост, вълнение и очакване. Но също така може да бъде време на стрес и тревога, ако бременността се счита за високорискова. По темата сме поканили д-р Владимир Чучумишев, който е акушер-гинеколог със солиден опит в областта на пренаталната диагностика, подготовката за бременност и проследяването на пациенти с висок риск от повтарящи се аборти, хипертония, диабет, многоплодна бременност. гости: Вероника Бенчева, член на УС на Фондация Т.О.Н.И. Денница Каназирева, родител и д-р Владимир Чучумишев, който е акушер-гинеколог.

Гледай Училище за родители - Опасна за децата ДГ и д-р Чучумишев за високорисковата бременност

31.07.2022 Част2
31.07.2022 Част1
Първи преглед при гинеколог д-р Диана Христова
Всичко за детския сън с Мария и Никол
Управление на стреса с д-р ВИОЛЕТА МАНОЛОВА
Всичко за екранните деца с д-р Стоян Везенков
Стефания Гичева за трудово-правните взаимоотношения работник и работодател
Арт терапия за деца с Емилия Милошева
Милен Братанов за опасностите в планината
Адриан Георгиев за оказване на първа помощ при удавяне
Правила за безопасност на морето с Борис Захариев
Всичко за целулита с Тяна Пресолска

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!