София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 12 °C
Варна 15 °C
Бургас 16 °C
Начало Новини Предавания На живо

Балъков: Виждам развитие преди този възлов мач, но целта е...

Черна гора има доста силни футболисти, заяви селекционерът на националния ни отбор

Балъков: Виждам развитие преди този възлов мач, но целта е...

Черна гора има доста силни футболисти, заяви селекционерът на националния ни отбор

8 месецаФутбол 2 Телевизия Евроком


Селекционерът на българския национален тим по футбол Красимир Балъков говори преди визитата на Черна гора от група А в квалификациите за Евро 2020 и заяви, че мачът утре в Подгорица от 21:45 часа българско време е възлов както за нас, така и за домакините. Все пак основната цел пред националите ни е да играят бараж за класиране през март, ако има такъв шанс през Лигата на нациите.
"Не е добре за никой треньор да има толкова много проблеми, но и колегата от националния отбор на Черна гора има проблеми. В националния отбор е така, на Георги Костадинов му прави чест, че е тук, независимо от контузията", започна Балъков на пресконференцията.
"Съперникът има доста силни футболисти, но сме готови с варианти. Този мач е възлов и за нас, и за тях. Ще се опитаме да излезем победители в този мач. Освен Англия, всички други искат да побеждават, отборите са изравнени, всички искат да печелят точки, минусът е, че нямаме много играчи в големи европейски клубове. Виждам позитивно развитие, целта е през март, когато трябва да съсредоточим всичко, тези мачове са за чест и победа", коментира още Бала.
"Черна гора има двама нападатели, изключително опасни, имат и опитни футболисти в средата на терена, няма да ни бъде лесно, наясно сме със задачата, която ни очаква. Имаме си и силни страни, надявам се да покажем добро лице и синхрон, разчитаме на характера и колектива, както и заряда, който искаме ние като треньори от футболистите", добави още наставникът на националния ни тим.