София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Григор срещу Джокович в четвъртък следобяд

Двамата се изправят един срещу на корта утре в късния следобед

6 годиниТенис 11 Телевизия Евроком

Стана ясна програмата за четвъртък на турнира на трева в “Куинс Клъб” в Лондон. Първата ракета на България Григор Димитров ще играе в среща от втория кръг с бившия №1 в света и носител на 12 титли от “Големия шлем” Новак Джокович, който получи “уайлд кард” за надпреварата. Поставеният под №2 българин и заемащият в момента 22-о място в ранглистата на ATP сърбин ще премерят силите си в третия мач за деня на централния корт.
Програмата на централния корт утре започва с мач на двойки в 14,00 часа българско време, а веднага след това австралиецът Ник Кирьос ще играе с поставения под №7 британец Кайл Едмънд. След края на този двубой на корта ще излязат Григор и Ноле, като това по всяка вероятност ще се случи около 17,00-18,00 часа наше време.
Димитров има една победа и шест поражения срещу Джокович, който преди 10 години игра финал в турнира, като го загуби от испанеца Рафаел Надал. Григор пък е шампион от 2014 година.