София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Конър Макгрегър е готов за битка

31-годишния ирландец вече направи една среща през 2020 година. Той победи с нокаут Доналд Серони за 40 секудни в сблъсък от полусредна категория
7 месецаДруги 353 Симеон Кисьов

Бъдещият член на залата на славата на UFC, Конър Макгрегър обяви, че остава в готовност за битка. 31-годишния ирландец вече направи една среща през 2020 година. Той победи с нокаут Доналд Серони за 40 секудни в сблъсък от полусредна категория. "The Notorious" изглеждаше много добре в горната категория и хвърли ръкавицата към най-добрите. В момента лека категория се развива добре без него и няма смислена битка в нея, която той да приеме.

Макгрегър доста често говори, че не иска да сваля килограми за лека категория, ако не е включена титлата и реванш с Хабиб Нурмагомедов. Конър изяви желание да се бие с Хорхе Масвидал по-рано тази година, а най-лошото копеле в ММА се съгласи на дуел. Преди няколко дни Дейна Уайт сподели, че мислят нещо интересно с Масвидал, което не включва титлата, а феновете започнаха да свързват Масвидал с битка срещу Макгрегър. Само няколко часа след интервюто с Уайт, Макгрегър сподели в социалните мрежи, че е в готовност.