София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Още един се раздели с Левски

Вратарят Петър Иванов подписа с Янтра (Габрово)

3 годиниФутбол 7 Симеон Кисьов

Вратарят Петър Иванов също се раздели с Левски. 21-годишният страж беше представен от новия си клуб. Иванов е първото лятно попълнение в състава на Янтра. Юношата на Левски ще застане под рамката на тима от Габрово през новия сезон във Втора професионална лига.

21-годишният Иванов е възпитаник на школата на "сините". Два пъти е носител на Купата на БФС с гарнитурите на Левски. С клуба от „Герена“ е и първият му професионален договор, който изтече. През изминалия сезон Иванов игра като преотстъпен в Нефтохимик (Бургас) и Спортист (Своге).

„Има доста момчета в състава, които познавам. Други съм гледал по телевизията или съм играл срещу тях. Всичко е супер!", коментира новото попълнение на Янтра.

"Идвам с нагласата да се развия и да покажа какво мога, защото знам, че мога. Работата с Петко Петков ще ми донесе само позитиви. Той е треньор със сериозен опит, бил е и добър футболист. Радвам се, че ще имам възможност да работя с него. Вярвам, че Янтра ще направи по-добър сезон от миналогодишния и аз ще дам всичко от себе си за това“, допълни 187-сантиметровият страж.