София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Пулев: Джошуа ми се смееше на контузията, а сега протака

И се надсмиваше. Еее, дойде момента той да е контузен, хайде сега да играе така, какъв е проблема. Нали е големия шампион! И сега бия, и през ноември пред публика!

4 годиниДруги 9 Симеон Кисьов

"Каква драма е живота, а? През 2017-та когато трябваше да играем с Джошуа и аз се контузих сериозно, той каза, че бил се “контузвал многократно и че моята контузия била лека и съм могъл да се състезавам така”. И се надсмиваше. Еее, дойде момента той да е контузен, хайде сега да играе така, какъв е проблема. Нали е големия шампион! И сега бия, и през ноември пред публика!”

Това каза Кубрат Пулев пред bulgarica.com в отговор на въпрос какво се случва с мача с Джошуа, едновременно щастлив Кобрата, че в живота има закономерности на съдбата, които винаги показват кое е право, и кое криво, както и винаги така тотално уверен в своята победа. 

“Но както и да е, аз съм в готовност и още тогава казах, че такъв мач между него и мен ще има и че моята контузия ще мине и ще дойде момента да се срещнем и аз ще го победя,” спомня си най-известният българин в бокса онова време преди три години, когато целият свят пак чакаше да види заветния двубой за “перлата в короната” на профи-бокса – световната титла в тежката категория.     

“Съгласихме се с всякакви условия и претенции, включително и ултиматума да играем в Лондон! Подписан е договора за мача и аз очаквам само да фиксираме точната дата през ноември. Надявам се ситуацията с коронавируса да отихне малко и мача да се проведе с много хора, които искат да гледат на живо!” Това каза Кубрат Пулев, по повод питането ни условията за двубоя с Антъни Джошуа. 

“Потдържам форма с общо физическа подготовка и съм в готовност за здрави тренировки! Знаеш, сила съм и само напред към победата. България ме зарежда и играя за нея! Обичам я! Не забравям българите в Щатите, които ми дадоха още сили в битките там! Благодаря на теб, и на всички за неспиращата подкрепа, която е най-важна за мен!” Така убеден бе Кобрата, който намери време, за да сподели как се чувства преди “мача на живота му”.  

“Любовта се дава капка по капка” – това пък бе посланието на Кубрат към всички, негови фенове.