София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Сашо Диков ще връща акциите, обяви при какви условия може да ги даде на феновете

"Нямам какво друго да правя, освен да ги върна оттам, откъдето съм ги взел - от представителя на "НОВЕ Холдинг"

4 годиниФутбол 2 Симеон Кисьов

Журналистът Сашо Диков, който беше натоварен със задачата да предостави мажоритарния пакет от акции на Левски на министър-председателя Бойко Борисов, ще върне ценните книжа "оттам, откъдето ги е взел" - на представител на фирмата на Васил Божков "НОВЕ Холдинг".

"Нямам какво друго да правя, освен да ги върна оттам, откъдето съм ги взел - от представителя на "НОВЕ Холдинг". Нямам друг избор, след като видяхте, че тук те не искат дори да ги оставя проформа", заяви Диков.

"Трябва да попитам. Не мога така да ги мятам в пространството. Няма да ги занеса на феновете, защото не това е волята на Божков. Ако, след този развой на събитията, Васил Божков каже, че волята му е да ги занеса на феновете, ще ги занеса. Правя нещо, което е задължително да се направи като първа стъпка за спасяването на Левски и нещото, което го искат г-н Кралев и г-н Борисов - смяна на собствеността. Тази първа стъпка от страна на г-н Божков е направена", заяви Диков.