петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ДЕСЕТКИ КАЗАХА „ДА“ НА „ЕДНА ОТ 8“

      Десетки граждани се събраха днес в Южния парк в София, където подкрепиха второто издание на кампанията  „Кажи „да“ на една от 8″.
      Фондация „Една от 8″ отваря врати през 2013 година и оттогава тя непрестанно подава ръка на жените, които са преминали през една от най-страшните болести на 21-ви век – ракът на гърдата.
      Организатор на днешното събитие и основател на фондацията е известната телевизионна водеща Нана Гладуиш, която помага на други жени с рак на гърдата, след като самата тя премина през тежката битка с болестта.

      На специално обособена сцена  своята подкрепа към всички смели дами, преминали през заболяването, показаха певиците Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Мария Драгнева, китаристът Бисер Иванов, Ансамбъл „Балкан“, Балет „Акадамус“ и други.
      Гостите можеха да се включат и в различни групови занимания по зумба и йогалатес. Нека да чуем какво каза пред нашата камера инструктурът по зумба Полина Бакърджиева, която също се погрижи за добрата форма и настроение на всички дами, дошли на събитието.

      В близост до сцената в парка бяха изградени и няколко различни шатри, в които хората можеха да получат различни информационни брошури, да разговарят със специална група доброволки, както и шатри, в които дамите можеха да се възползват от професионален грим, както и различни разкрасителни процедури и консултации.
      Под изградена от розови балони арка всеки един гост, дошъл на събитието, можеше да отправи и своето послание  към всички дами, които са преминали смело през един от най-трудните житейски изпити.
      Ние от екипа на телевизия „Евроком“ също подкрепихме днешното събитие и целите на фондацията. Защото ние много добре знаем, че истинската сила на човека не идва от физическия капацитет, а от неукротимата воля. Най-вече волята да кажеш „ДА“ на живота.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ