неделя, 22.09.24
4.8 C
София
11 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Как севернокорейският народ се сбогува със своите лидери? Спомен от 2011 година (ВИДЕО)

      Слуховете за смъртта на севернокорейския лидер Ким Чен Ун логично насочиха погледите към КНДР и предизвикаха световната общност да мисли в посока, не цели ли мълчанието на севернокорейските служби да осигури време, през което да бъде организирано грандиозното сбогуване с владетеля-диктатор.

      А както става ясно от погребението на неговия баща, подготвка определено е необходима. В кадрите по-долу си припомняме как по-точно севернокорейският народ се сбогува със своя лидер.

      2011 година. Ким Чен Ун, наследникът на династията в Северна Корея, минава покрай катафалката, пренасяйки тялото на баща си Ким Чен Ир, през снежно покрития център на Пхенян в сряда, ръководейки държавното погребение.

      Сложното погребение е внимателно наблюдавано за признаци на смяна на властта в загадъчното ръководство на страната. Двамата по-големи братя на господин Ким, Ким Чен Нам и Ким Чен Чон не са видени по време на церемонията.

      Покрай Ким Чен Ун се наблюдава позната комбинация от военни генерали и партийни секретари. Групата включва възрастни привърженици от дните на Ким Чен Ир и баща му, основател Северна Корея Ким Ир Сен.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ