неделя, 22.09.24
23.5 C
София
25 C
Пловдив
24.3 C
Варна
Search Suggestions

      БОЕЦ РАЗКРИ: Разследването за „Къщата в Барселона“ в Испания НЕ е прекратено

      Разследването за „Къщата в Барселона“ в Испания НЕ е прекратено! Това написа ГД БОЕЦ в страницата си във Фейсбук.
       
      Ето какво написаха още от движението:
       
      Като вносители на сигнала в Каталунската антикорупционна прокуратура, БОЕЦ уведомяваме българските граждани, медии и институции за следното:
      Проведена е среща между представители на каталунската прокуратура и представител на Специализираната прокуратура в България, на която от испанска страна са предоставени документи и материали по компетентност касаещи установените факти за разследване на произхода на средствата. Така нареченото „предикатно“ престъпление. Това разследване е ПРЕКРАТЕНО от Гешев и българската прокуратура!

      Каталунската антикорупционна прокуратура продължава с действия по разследване на сигнала и установените данни за пране на пари, данъчни и финансови престъпления, в които са замесени български граждани. Сред тях, визиран персонално в сигнала е и Бойко Борисов. Установени са неоспорими доказателства за разходи, които не се кредитират и оправдават от официалните доходи на разследваните физически и юридически лица, които са обект на разследването.
      БОЕЦ ще информираме, както и винаги сме го правили за всяко развитие по случая.

      Припомняме, че по казуса „Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов“ и свързаните с нея лица, усвоили по различни проекти милиони евро европейски средства внесохме сигнал и до Европейската прокуратура, който е на вниманието на Лаура Кьовеши. БОЕЦ считаме, че именно по тази схема „аз на вас, вие на любовницата ми“ е финансирана сделката за купуване на къщата и магазина в Барселона. Само че, в края на веригата европейските (каквито сме и ние) данъкоплатци плащат цената.

      Предизборните фалшиви новини и лъжи трябва да бъдат разобличавани!
       
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ