понеделник, 23.09.24
5.8 C
София
14 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Посолството на САЩ у нас: Предупредихме две лица за заплаха, наш разговор е записан без разрешение

      Посолството на Съединените щати у нас заяви пред БТА, че преди няколко седмици е получило информация за възможна заплаха срещу две лица.

      Бонев за заплахата за живота му: Дишаме във врата на хора, които използват София за банкомат

      „В конкретния момент решихме, че сме длъжни да предупредим въпросните лица за информацията, която достигна до нас. Посолството я сподели и с българските власти. В предаденото предупреждение не се споменава конкретно лице или партия и нямаме данни, които да предполагат, че има връзка с конкретна политическа формация. Оттогава не сме получили допълнителна информация за тази възможна заплаха“, съобщават от дипломатическата мисия.

      ЧОБАНОВ РАЗКРИ: Служител на американското посолство ме предупреди за заплаха (ВИДЕО)

      Те добавят, че са чули твърдения, че един от разговорите им е бил записан без тяхно разрешение. „Посолството възразява срещу подобни практики“, категорични са от посолството.

      Журналистът от разследващия сайт bird.bg Атанас Чобанов и общинският съветник от „Спаси София“ Борис Бонев съобщиха, че са получили сведения за готвени срещу тях нападения. Чобанов потвърди в ефира на ЕВРОКОМ, че е получил информация за заплахата от американското посолство.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ