Search Suggestions
      сряда, 23.10.24
      Search Suggestions

          Софийската опера представя: „Летящият холандец“ – верността на почит (ВИДЕО)

          „Летящият холандец“ от Рихард Вагнер плени сърцата на публиката на езерната сцена! Вдъхновена, публиката дълго аплодира изпълнителите и сякаш не искаше да излезе от магията на този изключителен спектакъл. Завладяващата музика и внушителното изпълнение на артисти и оркестър на открито бяха истинска наслада за зрителите! Вълшебството на постановката на режисьора Пламен Карталов под диригенството на Росен Гергов оживя в пълната си красота и сила на езерното огледало! Чуйте думите на нашите зрители във видеото по-долу.
           
          В съботната вечер, Софийската опера съвместно със „Съвета на жените в бизнеса в България“ подариха специално музикално преживяване на членове и приятели на СЖББ с операта „Летящият холандец“ от Рихард Вагнер.

          Акад. Проф. Пламен Карталов – Директор на Софийската опера, заедно с Христина Станева – зам.- директор на Операта и Вера Белева – Управител „Сцена“ и технически асистент-режисьор на „Летящият холандец” разведоха гостите на сцената и зад кулисите, където се случва магията на езерната сцена в Панчарево.

          Солистите Курт Ридъл, Маркус Маркварт, Костадин Андреев, Даниел Острецов, Родстина Николаева, Александрина Стоянова, хор и оркестър на Софийската опера под диригентството на Росен Гергов пресъздадоха романтичната атмосфера!
           
           
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions