понеделник, 16.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
21.2 C
Варна
Search Suggestions

      Мъжка парфюмерия, която няма да остави никого безразличен

      спонсорирана статия

      Трудно е да си представим стилен, спретнат мъж без подходящия парфюм, който няма да остави безразлична нито една жена. Световните марки предлагат много различни видове парфюми: и женски, и унисекс (и за мъж, и за жена) и
      парфюми мъжки. В днешната статия ще разгледаме най-известните аромати за мъжете.

      Рейтинг на най-популярните и търсени мъжки аромати

      Днешният списък включва най-устойчивите и силни мъжки парфюми на известни марки, пуснати наскоро. Тук ще намерите благородни и статусни аромати, които ще бъдат ярко допълнение към Вашия имидж.

      1. Armani Acqua di Giò Profondo Lights Giorgio. Новият аромат от серията Acqua di Giò впечатлява с ясно изразени дървесни нотки, които правят парфюма по-топъл и дълбок. Композицията от семейството на фужерите е страхотна за пролетта и есента поради свежото си „горско“ звучене. Първите акорди са мандарина, море и кардамон, след това се включват иглолистни и зелени нотки, а горчиво-тръпчиви дървесни нотки действат като основа. Благодарение на своята лекота, съчетана със забележим шлейф и висока издръжливост, този парфюм ще бъде най-доброто допълнение към ежедневната ви визия.

      2. Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream. В нашата класация дълготрайната мъжка тоалетна вода Valentino заема заслужено място. Парфюмът на 2021 г. има висока трайност, въпреки EDT формата. Артистичният флакон съдържа ориенталско-пикантен аромат с интензивна и изразителна следа, в която ясно се усеща сладостта на чистата ванилия и горчивината на кедровата есенция. Връхните нотки са мандарина и ананас, средните нотки са меденки, джинджифил и ориенталски подправки. 

      3. Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense 2021 – това е свежа версия на известния парфюм Gentleman, перфектният спътник за вечерни излизания. Ароматът принадлежи към групата на дървесните фужери. Връхните нотки са рафинирани с подправки кардамон и босилек, както и бергамот. Сърцето е изградено от горчиви нотки на ирис и кипарисово дърво, докато основата е кедър и кумарин. Топлият пикантен аромат и високата трайност го правят идеален аромат за студения сезон.

      4. Том Форд Beau De Jour. Луксозният аромат на Tom Ford 2020 принадлежи към най-устойчивите и силни мъжки аромати от семейството на фужерите. Парфюмът има чувствена следа от пачули и кехлибар, които се разкриват най-добре в хладно време. Връхните нотки са чиста лавандула, а вътрешността е здравец, дъбов мъх и билки. Сред дълготрайните и силовите аромати за мъже, най-новият аромат на Tom Ford звучи най-свежо и универсално, което го прави чудесен вариант не само за зимата, но и за демисезона – преходния период (пролет или есен), който няма такива специфични характеристики и явления като зимни студове и летни горещини.

      5. Yves Saint Laurent L’Homme. Най-устойчивите и силни мъжки парфюми включват легендарния L’Homme, който принадлежи към дървесните и мускусни аромати. Този вид парфюми са може би най-популярната категория парфюми за мъже. Мъжете ги предпочитат заради елегантния си аромат и способността да създават уверена и доминираща мъжка аура. Топлият и пикантен аромат се възпроизвежда от нотки на джинджифил, бергамот и лимон в самото начало, в средата можете да почувствате подправки, теменужки и черен пипер. Ароматът нежно се отваря върху кожата, оставяйки съблазнителна цитрусово-дървесна следа, като приятен романтичен спомен.

      Скъпият, луксозен аромат е основен атрибут на модерния образ на добре поддържан мъж. Ето защо не е изненадващо, че представителите на силния пол обръщат специално внимание на избора на парфюм.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ