петък, 20.09.24
18.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Обрат с протеста на румънските фермери и превозвачи: На място имаше само един трактор

      Обрат с протеста на румънските фермери и превозвачи, който трябваше да започне тази сутрин на „Площада на Конституцията“ пред сградата на парламента в Букурещ. В посочения час на място имаше само един трактор, качен на ремаркето на ТИР, въпреки че Общината разреши в демонстрацията да се включат 5000 души с 200 машини, предаде БНТ.

      Според някои от местните медии студът може да е отказал демонстрантите. В 09:30 ч. термометрите в центъра на Букурещ показваха минус 6 градуса. Изминалата нощ е била най-мразовитата в румънската столица със стойности от минус 9,9 градуса, съобщават синоптиците. Алеите към „Площада на Конституцията“ са заледени. В лед и скреж е и площадът.

      Съгласно одобрения от Общината график и маршрут, тази сутрин между 6:30 и 7:00 часа превозните средства, които искаха да се включат в протеста, трябваше да се придвижат до „Площада на Конституцията“.

      На място има най-малко три полицейски патрулки, една линейка 112, една линейка СМУРД, четири коли на Жандармерията. Има и засилено медийно присъствие.

      Снимка: БГНЕС

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ