петък, 20.09.24
11.8 C
София
14 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      НА КРУИЗ: Осем пасажери, изоставени на африкански остров, от дни гонят кораба си

      Осем пасажери на круизен кораб, останали в африканската островна държава Сао Томе и Принсипи, от дни се опитват да настигнат кораба на норвежка компания, който се движи по западното крайбрежие на Африка, предаде Си Ен Ен.

      На 27 март обиколката на пътниците на острова се проточила повече от очакваното. Според изявление на Norwegian Cruise Line, те са се върнали със закъснение на кораба.

      „8 гости, които са били на острова по време на частна екскурзия, която не е била организирана от нас, са пропуснали последната възможност за връщане на кораба и не са спазили времето за качване на всички на борда – 15:00 ч. местно време“, се казва в изявлението.

      „Въпреки че това е много неприятна ситуация, гостите са отговорни да се уверят, че ще се върнат на кораба в упоменатия час, който се съобщава по интеркома на кораба, в ежедневната комуникация и се публикува непосредствено преди да слязат от кораба“, се казва още в изявлението на компанията.

      От Norwegian Cruise Line казват и че паспортите на пасажерите са предадени на местните пристанищни власти, за да могат гостите да си ги получат.

      Круизната линия заяви, че тъй като гостите са били на частна екскурзия и са пропуснали посочения час, те са отговорни за разходите за придвижване до следващото свободно пристанище, за да се присъединят отново към кораба.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ