четвъртък, 19.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.2 C
Варна
Search Suggestions

      Анулирани и забавени полети: Хаос на летището в Букурещ

      На букурещкото международно летище Отопени настъпи хаос заради анулирани и забавени полети през изминалата нощ и тази сутрин, съобщава телевизия Диджи 24, цитирана от БТА.

      Пътници, които трябваше да летят със самолети на националната авиокомпания ТАРОМ, бяха принудени да чакат на летището с часове през нощта. Снимки показват деца, които спят на пода.

      Компания ТАРОМ анулира днешните полети към и от Кайро, Аман и Бейрут, заради „временна липса на членове на екипажите“. От компанията посочиха, че съгласно международните авиационни регламенти и стриктната вътрешна политика, всеки от въпросните полети е бил анулиран, тъй като член на екипажа е обявил, че не е в състояние да лети. Пренасрочването на полетите в кратък срок е било невъзможно и се е стигнало до анулирането им, уточняват от ТАРОМ.

      Трите полета е следвало да се осъществят малко след полунощ. Пътниците са били информирани за създалата се ситуация и от тях е било поискано да чакат, за да бъде намерено решение на проблема.

      Диджи 24 съобщава, че и днес сутринта има редица закъснения на полети. 

      От компания ТАРОМ изразиха съжаление за причиненото неудобство и се ангажираха да намерят подходящи алтернативи за хората с анулирани полети.

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ