сряда, 18.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
18.7 C
Варна
Search Suggestions

      АТЕНТАТЪТ СРЕЩУ ТРЪМП: Ново видео от опита за убийство на Тръмп

      Мигове преди ликвидирането на стрелеца


      Публикуван е нов видеозапис от опита за убийство на бившия държавен глава и кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп, в който заподозреният е заловен, включително и в момента, в който се прицелва в очевидци, мигове преди ликвидирането му от разузнаването, съобщава телевизионният канал Fox.
      „Точно преди Тайните служби да го застрелят, той се претърколи, изправи се… точно в тази секунда Тайните служби го застреляха“, каза пред телевизионния канал очевидецът Джон Малис, който е записал видеото.


      Според Малис, публиката при появата на Тръмп е забелязала заподозрения Томас Матю Крукс около две минути преди стрелбата, но не е мислила много за това, вярвайки, че „някой човек просто се е опитвал да види по-добре“ събитието.
      Очевидецът също отбеляза недостатъчни мерки за сигурност по време на организирането на събитието и е изненадан, че покривът на сградата, от която Крукс откри огън по Тръмп, очевидно не е бил зает от служители на Сикрет сървис. Малис добави, че той и други зрители, наблюдаващи речта зад оградения периметър на събитието, не са били проверени с метален детектор, въпреки че са имали пълен изглед към сцената по време на речта на Тръмп.
      Министерството на вътрешната сигурност на САЩ (DHS) заяви на 17 юли, че ще разследва отношението на Тайните служби към сигурността на Тръмп по време на предизборния му митинг. ФБР разследва инцидента като опит за убийство и възможен вътрешен тероризъм. Бюрото идентифицира заподозрения като 20-годишния Томас Матю Крукс.

      Fox News Video Embed
      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ