петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Зафиров: Нинова не може да е кандидат за депутат от БСП

      Като открита форма на саботаж определи поведението на Корнелия Нинова и част на хората около нея

      „Упорито се говореше, че БСП се разтапя, претапя, обезличава – няма такова нещо. Крайната подредба на листите ще се случи в Националния съвет на БСП, където той ще бъде финализиран“. Това заяви в ефира на БНТ Атанас Зафиров – временен председател на БСП.

      По думите му Корнелия Нинова не може да бъде кандидат за депутат заради уставните ограничения, които самата тя наложи. Изрази желание в листите да бъдат включени нови, млади лица, които да покажат нещо ново в партията и по този начин да покажат, че разбират „повика за промяна на обществото“.

      Като открита форма на саботаж определи поведението на Корнелия Нинова и част на хората около нея.

      „Много ми се иска тази тема вече да е приключила в БСП. Няма проблем в БСП и няма хора, с които искаме да се разделяме. Но това медийно говорене за това как в БСП се е случил някакъв преврат, как някаква група от хора искали да обсебят партията и да я тласнат в някаква неправилна посока, показва, че има хора, които не желаят това обединение да се случи“.

      „Процесът е отворен, диалогът продължава и аз се надявам да сме повече от 20 коалиции на предстоящите избори“, категоричен е Зафиров.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ