петък, 13.09.24
12.8 C
София
17 C
Пловдив
18.1 C
Варна

Костадинов към Петков: Спри да се излагаш, ако си мълчиш, никой няма да разбере колко си прост

,,Кирил Петков бил сравнил Възраждане с Хитлер. Длъжен съм да питам – Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Киро? Че в неговата объркана главица е такъв миш-маш от куролации, литмуси, алангрота, спекулатори, сицилиеви долини, маргаринизации и мунморандуми, че един Бог знае какво точно е имал предвид.“

С тези думи се обърна лидерът на ,,Възраждане“ Костадин Костадинов към съпредседателят на ,,Продължаваме Промяната“ Кирил Петков в отговор на клеветите, които Кирил Петков отправи към „Възраждане“.

Костадинов призова Петков да спре да се излага: „Отново изпусна златен шанс да замълчиш. Защото като си мълчиш и не се обаждаш, никой няма как да разбере колко си прост“.

От „Възраждане“ припомнят, че предложените промени, които забраняват пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация, се разглеждаха в Народното събрание на две четения. Отсъстваха 21 депутати от ПП-ДБ и 6 от ГЕРБ. Според партията на Костадинов един поглед в таблицата с гласуването е достатъчен, за да се види, че Кирил Петков Петков не е гласувал и вероятно изобщо не е присъствал на 4-часовите дебати.

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ