петък, 13.09.24
19.8 C
София
26 C
Пловдив
28.1 C
Варна
Search Suggestions

      Божидар Божанов,ПП-ДБ: Главчев не успя да излезе от сянката на Пеевски

      ,,За съжаление г-н Главчев не успя да излезе от сянката на Пеевски, правейки предложението за назначаване на Атанас Илков като министър на вътрешните работи.“

      Това коментира Божидар Божанов от ПП-ДБ пред БНТ, след като кандидатът за втори мандат служебен премиер представи пред президента Румен Радев проектокабинета си.

      Снимка БГНЕС

      ,,Съмнявам се, че в цялата държава, а не само в системата на МВР, няма нито един човек, който не може да стане вътрешен министър и то за кратко, за да се бори с купените гласове“, каза Божанов.

      Депутатът заяви, че от ПП-ДБ могат да представят на Атанас Илков всички сигнали.

      Той припомни, че ПП-ДБ се разграничиха от Георги Гвоздейков, който влезе в първия служебен кабинет на Димитър Главчев от редовното правителство на „Денков-Габриел“.

      Относно предложението МВнР да бъде оглавено от Иван Кондов, Божанов каза, че да се предложи кариерен дипломат за министър е безопасно решение.

      По-късно днес ПГ на ПП-ДБ ще се събере, за да обсъди въпроса с предстоящия избор на еврокомисар. Припомняме ви, че до края на седмицата служебният кабинет трябва да излъчи българското предложение за еврокомисар.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ