събота, 21.09.24
14.8 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Борислав Гуцанов: „БСП – Обединена левица“ знае решенията

      Ние сме обединени, силни и знаем решенията. Ако има алтернатива на това безумие, на което се нагледахме в последните три години –  това е „БСП – Обединена левица“. Ние имаме решения на проблемите на България. Тези решения ще видите в нашата програма за ускорено развитие от сто точки. Това заяви председателят на парламентарната група на „БСП за България“ в „Денят започва с Георги Любенов“. Той допълни, че програмата ще бъде представена до дни и призова партиите да се фокусират върху политиките и идеите.

      „Трябва да излезем между хората и да кажем кой какво предлага за развитието на България. Според нас не може да продължава тази демографска катастрофа, не може да продължават тези социални неравенства, не може да няма безплатно здравеопазване“, допълни той.

      Гуцанов отново подчерта, че пътят за излизане на България от кризата е експертно правителство, което да стъпи на ясни политики, които да изпълнява. По негови думи партията ще отстоява левите си ценности и основен приоритет ще бъде именно преодоляване на социалните неравенства.

      „Ние имаме ясно конгресно решение, че не можем да се коалираме с ГЕРБ и ДПС“, заяви Гуцанов и допълни, че само Конгресът и коалиционният съвет на „БСП – Обединена левица“ могат да взимат подобни решения. 

      Баланс между опитни и млади парламентаристи – така Гуцанов описа листите на „БСП – Обединена левица“. „Даваме шанс на една нова вълна, нов начин на мислене. Удовлетворени са и исканията на организациите по места“, обясни Гуцанов. Той изрази благодарност към всички лидери на лявото: „Успяхме от аз да станем ние“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ