Search Suggestions
      петък, 18.10.24
      Search Suggestions

          Лионел Меси: „Не си броя трофеите, особено индивидуалните“

          Аржентинецът говори на специално събитие в негова чeст, организирано от мадридския вестник „Марка“

          Супер-звездата на световния футбол Лео Меси получи поредно отличие в славната си кариера. Това път мадридският вестник „Марка“ почете аржентинецът като най-успешният в историята. Събитието се състоя в САЩ, на клубния стадион на Интер Маями. 37-годишният играч има впечатляващите 47 трофея на клубно ниво и 56 отличия в индивидуален план.

          Във връзка с награждаването Меси каза:

          „Вече имаме отношения с „Marca“ от години. Те бяха много добри в избора на аржентинец и каталунец. Това са моите два дома, където съм щастлив. Но днес също сме на място, където сме много щастливи със семейството ми. Благодаря ви много за това признание.“

          По повод на успехите Лео сподели: „Успях да изпълня всичките си мечти и постигнах много повече, отколкото мечтаех, когато бях дете. Бог ми го даде. Успях да постигна най-голямата мечта на един футболист – спечелих Световното първенство. Спечелих много титли в клуба на живота ми – Барселона. Имам трофеи и с ПСЖ и сега с Интер Маями.“

          “Не си броя трофеите, особено индивидуалните. Но е важно да спомена, че съм минал и през много трудни моменти. Не винаги всичко е било хубаво, но пък точно разочарованието ми помогна да израсна. Нещата ми минават през главата и не изпреварвам събитията. Опитвам се да се наслаждавам ден след ден. Когато му дойде времето, ще видим. Не обичам да изпреварвам събитията. Надявам се, че мога да продължа, представяйки се на това ниво, за да се чувствам добре и да съм щастлив. Гледам повече това, отколкото дали ще играя на Мондиала 2026″ – уточни аржентинецът във връзка с това дали ще участва на следващото Световното първенство.

          „Сега децата ни ще се сърдят, че не са тук, но те вече разбират всичко. Обичам това, което правя. Наслаждавам се, когато съм на игрището. Преди дни ми хареса как “Монументал” (стадионът на Ривър Плейт в Буенос Айрес – б.р.) скандираше името ми, като за мен това е върхът. Борих се дълго за този момент и сега му се наслаждавам. Когато краят наближава, започваш повече да цениш нещата. Идването ми в първенството на САЩ не беше бягство от големия футбол. То беше с цел да помогна на един нов клуб да стане велик. С Интер сме близо до титлите“ – продължи Меси.

          Ла Пулга се върна назад в миналото: „Видях мои снимки с първата ми купа като дете, но признавам, че нямам спомен от този момент. Тогава не съм предполагал какво ще се случи. Просто на тази възраст се наслаждавах на футбола, това беше моята страст.”

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions