Search Suggestions
      вторник, 22.10.24
      Search Suggestions

          Лас Палмас пое глътка въздух и остави Валенсия на дъното на Ла Лига

          „Прилепите“ обаче нямаха сили да достигнат до трети гол, който щеше да им донесе точката в срещата

          Лас Палмас се наложи над Валенсия с 3:2 при гостуването си на „Местая“ в мач от 10-ия кръг в испанската Ла Лига. Пепелу даде аванс на „прилепите“ в 14-ата минута от дузпа, а до края на първото полувреме Алекс Муньос възстанови паритета. Фабио Силва реализира в 54-ата минута, за да осъществи пълния обрат за Лас Палмас. Валенсия остана с 10 души в 69-ата минута, когато Пепелу бе изгонен. Алберто Молейро вкара третото попадение за гостите, а Сесар Тарега оформи крайното 2:3 с гола си в добавеното време на срещата.

          След този успех Лас Палмас вече има 6 точки в актива си, като изпреварва Валенсия, който остава на дъното на таблицата.

          Двубоят започна с натиск от страна на Валенсия, който получи правото да изпълни дузпа в 14-ата минута, която бе реализирана от Пепелу, който даде аванс на своя тим.

          Лас Палмас съумя да възстанови равенството в 43-ата минута, когато Фабио Силва шутира от близка дистанция, но Гиорги Мамардашвили отрази. Алекс Муньос обаче бе на правилното място в точното време, за да прати топката в мрежата.

          На старта на втората част Лас Палмас осъществи пълния обрат в резултата. В 54-ата минута Хосе Кампаня комбинира с Фабио Силва, който с удар от близко разстояние изпрати топката в долния ляв ъгъл на вратата, не оставяйки шансове на Мамардашвили да отрази.

          В 69-ата минута Валенсия остана с 10 души на терена, след като Пепелу получи директен червен картон.

          Оливър Макбърни комбинира с Алберто Молейро, който стреля от границата на наказателното поле на Валенсия, за да порази целта и да направи резултата 3:1 в полза на Лас Палмас в 84-ата минута.

          В четвъртата минута от добавеното време на срещата Валенсия върна интригата в двубоя, след като Хосе Гая центрира в наказателното поле на Лас Палмас, където Сесар Тарега засече от чиста позиция, за да реализира. „Прилепите“ обаче нямаха сили да достигнат до трети гол, който щеше да им донесе точката в срещата.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions