Search Suggestions
      събота, 26.10.24
      Search Suggestions

          Арда се справи със Септември

          Домакините триумфираха с 2:1 след голове Йорданов и Офор, а за гостите се разписа Фурие

          Арда записа втора поредна победа в efbet Лига, след като постигна домакински успех с 2:1 срещу Септември в двубой от 13-ия кръг. Отборът на Александър Тунчев остава на шестото място в таблицата с 21 точки, докато столичани са 14-и с 10.

          В 26-ата минута Станислав Иванов получи в наказателното поле. Той си освободи пространство за изстрел, който обаче бе неточен. Шест след това Тонислав Йорданов откри резултата. Борислав Цонев центрира, защитник на гостите изчисти, но топката попадна на крака на офанзивния футболист. Йорданов пое добре и стреля веднага от въздуха. Ударът му бе отклонен с глава от Мартин Христов и така Шейтанов нямаше как да се намеси.

          В 40-ата минута кърджалийци отбелязаха второ попадение. Цонев изведе Офор с дълъг пас, нападателят изпревари Шейтанов и нямаше как да не вкара в опразнената врата.

          Мартин Христов допусна сериозна грешка в 83-ата минута. Иванов се озова очи в очи с Шейтанов, но преди да нанесе удар Христов извърши нарушение в пеналтерията. Стигна се до дузпа, а зад топката застана Борислав Цонев. Неговият опит бе спасен от вратаря на гостите.

          Минута преди края на резовното време Септември върна един гол. Митко Митков центрира, а Бертран Фурие засече с глава и намали резултата.

          До края на мача обаче гостите нямаха време, за да успеят да се доберат до равенството и трябваше да се примирят с минималната загуба.

          За Арда в първенството предстои гостуване на Локомотив София. Преди това кърджалийци ще срещнат Розова долина (Казанлък) за купата. В същия турнир Септември има за съперник ОФК Ломомотив (Мездра), а следващото изпитание във вътрешния шампионат е домакинство на Ботев Пловдив.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions