Search Suggestions
      събота, 19.10.24
      Search Suggestions

          Синдикатът на нефтохимиците: Спрете да развявате дерогацията като пешка и средство за рекет

          Българското общество за пореден път е свидетел на поредица от неверни изявления за продажбата на бургаската нефтена рафинерия “Лукойл Нефтохим Бургас“. Такава позиция изразиха Синдиката на българските нефтохимици.

          „Дерогацията за преработване на руски нефт и делът на съхраняваните запаси на нефт и нефтопродукти в страната се превърнаха в разменна монета при преследването на партийни и корпоративни интереси. Гореописаното поражда съществен риск от загуба на работните ни места и гаранции за дългосрочна заетост на българските нефтохимици. Въпреки многократните обръщения на Синдиката на българските нефтохимици към политически партии и държавни институции, гласът ни не беше чут. Това доведе до повишаване на социалното напрежение и пораждане на несигурност сред работещите и техните семейства“, се казва още в документа. 

          “Размотаването на дерогацията като пешка, като средство за рекет срещу нашия работодател, притеснява работниците. Затова и молбата ни е към абсолютно всички, които са свързани с тази тема – да спрат да развяват дерогацията като пешка и да я местят наляво и надясно“, заяви президентът на Синдиката на българските нефтохимици Павлин Ваковски. 

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions