неделя, 22.09.24
17.4 C
София
21 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Боян Чуков: Всеки глас за Ваня Григорова е проява на инстинкт за самосъхранение за гласуващия

      Международният  анализатор Боян Чуков коментира предстоящия балотаж на изборите в София в  профила си във Фейсбук и по-специално Ваня Григорова. Ето какво написа той:

      На втория тур на местните избори в София гласът на всеки един столичанин ще бъде решителен за бъдещето на нашата столица. Ще бъде решителен за България, за нашите деца и внуци. Колкото и парадоксално да звучи на пръв поглед. Всеки глас за Ваня Григорова е проява на инстинкт за самосъхранение на гласуващия.

      Политиканстването в случая е вредно за вашето здраве. Вредно за България. Ваня Григорова е истинска жена, която се е борила в живота и се е самоизградила. Тя не е от „кърлинг“ индивидите, които по рождение са лауреати. Които са родени със златна лъжичка в устата. И са с няколко обиколки пред своите връстници по рождение.

      Зад Ваня Григорова не стои външен фактор. Тя е една от нас. След няколко дни столичани имат възможност да изберат Ваня Григорова. И да сринат един вносен проект, който е създаден in vitro. Победата на Ваня Григорова може да се окаже онази искрица надежда, която е така много необходима на всички читави българи!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ