неделя, 22.09.24
23.5 C
София
25 C
Пловдив
24.3 C
Варна
Search Suggestions

      Пеевски: ДПС е във възход! Хората ни дадоха своето доверие

      ,,Резултатите от първи тур на местните избори показаха, че ДПС е във възход и че хората ни дадоха своето доверие, защото ние сме надеждни, сигурни и предвидими във властта“, заяви съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в специална позиция, разпространена от пресцентъра на Движението.

      ДПС излезе като победител след тези избори, на които избирателите им предоставиха мястото на втора политическа сила на национално ниво.

      Пеевски благодари на структурите за усилията и всеотдайна работа в предизборната кампания, както и мобилизацията на партийните органи. Той обяви, че ДПС ще представлява всички своите членове и симпатизанти в местните парламенти с 964 общински съветници и мнозинство в общинските съвети на 45 общини. 

      От първи тур ДПС има спечелени 37 кметски места в общини, а в още 5 общини участват в местни коалиции, чиито кандидати са избрани миналата неделя, а кметовете на населени места от ДПС са 845.

      ,,Ще докажем, че моделът за управление на ДПС в местната власт означава модерни европейски общини, които се развиват, от които младите хора не бягат, и всички хора живеят достойно“,  допълни Пеевски. 

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ