понеделник, 30.09.24
10.8 C
София
15 C
Пловдив
12.3 C
Варна
Search Suggestions

      ОФИЦИАЛНО: Демонтажът на стадион „Българска армия“ започва на 1 април

      Демонтажът на стадион „Българска армия“ ще стартира на 1 април, като приблизителният срок за изпълнение е около 4 месеца. Това съобщиха от официалния сайт на ЦСКА.

      За изпълнител е била избрана една от най-големите строителни компании в България – “Ростер”, с дългогодишен опит в сферата на разрушителните дейности, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прах и шум в парка, както и завод за рециклиране на метал и друг остатъчен материал.

      Ето какво написаха „червените“:

      „Приключи тръжната процедура по избиране на фирмата, която ще демонтира старото съоръжение, а вчера официално беше подписан и договорът с изпълнителя.

      Демонтажът стартира на 01.04.24 г., като приблизителният срок за изпълнение е около 4 месеца.

      За изпълнител беше избрана една от най-големите строителни компании в България – “Ростер”, с дългогодишен опит в сферата на разрушителните дейности, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прах и шум в парка, както и завод за рециклиране на метал и друг остатъчен материал.

      В срок беше завършен и техническият проект на стадиона. Продължава работата по детайлното изчистване на всички аспекти от реконструкцията на новия стадион.

      Завършва се и временната ограда на стадиона, в която ви разказваме, както за някои особености на новото съоръжение, така и за някои от най-славните моменти в историята на ЦСКА“. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ