петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Терзиев за реорганизацията на ,,Патриарха“: Отчетено е като комуникационна грешка

      „Отчетено е като комуникационна грешка – това, че анализ и работна група не бяха сформирани преди реорганизацията на бул. „Патриарх Евтимий“.

      Това коментира кметът на София Васил Терзиев по отношение на реорганизацията на ,,Патриарха“. 

      „Взели сме си поуки и всеки един следващ проект ще го направим по различен начин, за да няма изненадани и такова напрежение. Разликите ще ги видите през следващите месеци“, увери Терзиев.

      От ПП-ДБ-СС предложиха да има работна група и анализ в рамките на следващите три месеца относно промените по бул. „Патриарх Евтимий“, „Витоша“ и ул. „Фритьоф Нансен“. „Когато има диалог и всички седнем на една маса ще вземем решение. Ние се ангажирахме да създадем група, в която да има представители на гражданите, както и експерти. Всичко е за гражданите на София“, категоричен бе кметът.

      Той подчерта, че коалицията има за цел да развива велотранспорта, градският транспорт, да няма задръствания и това по най-минимален начин да засяга паркоместата. „Въпреки всички сътресения и някъде справедлив гняв на хората се радвам, че все пак следварително ще седнем и ще решим проблемите“, каза кметът Васил Терзиев.

      Той увери, че велоалеите няма риск да бъдат премахнати.

      Припомня, че реорганизацията на движението в центъра на София предизвика протест на граждани, а от ГЕРБ и БСП поискаха оставката на зам.-кмета по транспорт Илиян Павлов. От ПП-ДБ-СС предложиха да се създаде работна група и да се направи анализ в рамките на следващите три месеца, за да може недоволствата около промяната на движението да бъдат преодолени. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ