четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      РИНАЛДО СПЕЧЕЛИ ФЕНОВЕТЕ В „НОЩТА НА СКОКОВЕТЕ“

      1 800 тона пръст, 4 световни шампиони по мотоциклетизъм на едно място, 15-то юбилейно издание, препълнена зала и предложение за брак. Това беше „Нощта на скоковете“  за 2015 г.
       След поредица от отлагания, за първи път в България се проведе Суперфинала за 2014 година на надпреварата.  Самото трасе е променено спрямо домакинството на страната ни на същото състезание през 2011 г. Има един допълнителен сериозен скок с голямо разстояние на падане, който се оказа проблемен, тъй като още първият участник – Алексей Колешников, падна на него. За щастие той се размина без сериозни наранявания. Участници от три континента – Европа, Америка и Австралия – показаха най-доброто, на което са способни. Посетителите се насладиха на вдигащото адреналина шоу. Давид Риналдо от Франция  стана победител на вечерта. Французинът стана световен шампион през 2013, а сега зарадва привържениците на моторните спортове в България с невероятните си изпълнения . Той заслужено спечели таз годипното издание на  „Night Of The Jumps“. В дисциплината „най-висок скок“,  победител  стана Масимо Бианкончини от Италия, който е непобедим в последните години. Другото състезание от програмата беше „Best Whip“, заслужено спечелено от американецът  Джеймс Картър .
      Точно преди почивката, един от зрителите предложи брак на своята дългогодишна приятелка. Края на зрелището,постави томбола, в която друг зрител спечели чисто нов автомобил.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ