понеделник, 23.09.24
24.2 C
София
27 C
Пловдив
25.3 C
Варна
Search Suggestions

      Рая Назарян: Ако не повишим избирателната активност, няма да излезем от кризата

      Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Рая Назарян, Даниел Митов и кандидати за народни представители регистрираха листата на партията за 23 РИК.

      „Регистрирахме листата на ГЕРБ-СДС за 23 МИР. Както винаги, в състава на листата ни има опитни политици, които същевременно и са доказани експерти в своите области. Разбира се, намерили сме и нужния баланс между по-младите и по-опитните, защото за ГЕРБ приоритет винаги е било образованието, бъдещето и реализацията на младите“, каза Рая Назарян и отбеляза, че влизат в тази кампания със самочувствието на победители, на първа политическа сила.

      По думите й само и единствено ГЕРБ имат управленска програма, която постоянно се актуализира и съдържа реални мерки за всяка една секторна политика.

      „Затова печелим доверието на нашите съграждани и нашият основен приоритет тази кампания, а именно нашите мерки, нашите решения да достигнат до максимален брой избиратели, за да можем да повишим избирателната активност. Ако ние не се справим с повишаването на избирателната активност, няма да можем да излезем от политическата криза“, категорична е тя.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ