Search Suggestions
      понеделник, 07.10.24
      18.9 C
      София
      24 C
      Пловдив
      20.8 C
      Варна
      Search Suggestions

          Майката на Пи Диди: Той не е чудовището, за което го представят

          Майката на Шон „Диди“ Комбс, Джанис Смолс Комбс, се изказа в защита на обвинения музикален магнат, след като той беше обвинен в трафик на хора, рекет и сексуално насилие.

          „Съкрушително е да видя как синът ми е съден не за истината, а за измислен наратив от лъжи“, каза Джанис в изявление, споделено с Page Six чрез нейния адвокат в неделя.

          „Да бъда свидетел на нещо, което изглежда като публично линчуване на сина ми, преди той да е имал възможност да докаже невинността си, е болка твърде непоносима, за да бъде описана с думи. Както всяко човешко същество, синът ми заслужава да има своя ден в съда, за да сподели най-накрая своята гледна точка и да докаже невинността си.“

          Джанис обърна внимание и на кадрите от наблюдение, които показват как Диди бие тогавашната си приятелка Каси в хотел през 2016 г.

          „Не съм тук, за да представя сина си като съвършен, защото той не е. Той е правил грешки в миналото си, както всички ние“, продължава тя в изявлението си.

          „Синът ми може би не е бил напълно откровен за определени неща, като например отричането, че някога е проявявал насилие спрямо бивша приятелка, когато кадрите от наблюдението в хотела показват обратното.“

          Джанис обясни защо лично вярва, че Диди се е споразумял с Каси извънсъдебно през ноември 2023 г.

          „Понякога истината и лъжата стават толкова тясно преплетени, че става ужасяващо да се признае една част от историята, особено когато тази истина е извън нормата или е твърде сложна, за да бъде повярвана“, каза тя.

          „Това е причината, поради която вярвам, че гражданският правен екип на сина ми е избрал да уреди делото на бившата приятелка, вместо да го оспорва докрай, което доведе до рикошетен ефект, тъй като федералното правителство използва това решение срещу сина ми, като го изтълкува като признание за вина.“38-годишната Каси заведе делото срещу бившия си приятел миналия ноември, обвинявайки го в изнасилване, трафик на хора и многократно физическо насилие.

          Джанис също защити сина си по отношение на многобройните обвинения в сексуално насилие срещу него.

          „Неоткровеността по един въпрос не означава, че синът ми е виновен за отвратителните твърдения и тежките обвинения, които са повдигнати срещу него“, продължи тя.

          „Много хора, които са били несправедливо осъдени и по-късно оправдани, са загубили свободата си не защото са били виновни за престъпленията, в които са били обвинени, а защото не са се вписвали в образа на това, което обществото смята за „добър човек“. Историята ни е показала как хората могат да бъдат несправедливо осъдени заради минали действия или грешки.“

          Майката на носителя на „Грами“ твърди, че обвиненията срещу сина ѝ са „мотивирани от хора, търсещи финансова изгода, а не справедливост“.

          „Да гледам как светът се шегува и се смее на живота на сина ми, който се разпада пред очите ни, е нещо, което никога няма да забравя“, каза Джанис в изявлението.

          „Наистина е мъчително да гледам как светът се обръща срещу сина ми толкова бързо и лесно заради лъжи и погрешни схващания, без да чуе неговата страна или да му даде възможност да представи своята гледна точка.“

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions