Search Suggestions
      вторник, 22.10.24
      Search Suggestions

          Служебният кабинет ще определи размера на минималната работна заплата за страната

          Служебното правителство ще определи размера на минималната работна заплата за страната на редовното си заседание в сряда, предадоха медиите.

          Предстои служебните министри да одобрят допълнителни разходи по бюджетите на Министерския съвет за 2024 г., Министерството на вътрешните работи, Министерството на правосъдието, Министерството на иновациите и растежа, Министерството на здравеопазването, Министерството на икономиката и индустрията.

          Служебното правителство ще приеме решение за откриване на Духовно училище – София. Предстои и одобряване на Списък с приоритизирани искания за 2024 г. за получаване на подкрепа по Инструмента на Европейския съюз за техническа подкрепа в България.

          Ще бъде приет доклад за одобряване на финансиране в размер 14 701 630 лв. за инфраструктурни проекти на общини за 2024 г.

          Министрите ще решат и за определяне наличието на основен интерес, свързан със сигурността на страната, който трябва да бъде защитен при сключване на договор в случаите по чл. 149, ал. 1, т. 2 от Закона за обществените поръчки за изграждане на критична летищна инфраструктура, свързана с поддръжката и експлоатацията на самолети F-16 Block 70 и тяхното въоръжение във Военно формирование 28000 – Граф Игнатиево.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions