Search Suggestions
      събота, 26.10.24
      Search Suggestions

          Майката за загиналия парашутист: Мишо беше най-слънчевото дете

          „Мустакатко. Седи отгоре и ни се смее в момента. Както казва баща му: „Такъв шамар ни удари, че не знаем на кой свят сме”. Ние тук страдаме за него, скърбим, защото ще ни липсва. Да му кажа: „Мише, Мишленце”, да го гушна. Това вече няма как да се случи, ще остане само един спомен”.

          Toва заяви пред Нова телевизия Деница Велева- майката на загиналия при фаталния инцидент край Ботевград парашутист.

          ,,Високо в небето е мястото, където Михаил Стойчев се чувствал най-щастлив. В петък трябвало да отпразнува 28-я си рожден ден“, каза още тя.

          Жената разбира от новините, че се е случил инцидент с парашутист. „Когато разбрах, шофирах. Нормално е всяка майка, която знае за страстта на детето си, да му се обади. Звъннах, но не ми вдигна“, разказа Деница.

          „Мишо беше най-слънчевото дете, което съм виждала. Невероятен човек. Всеки, който е докоснал по някакъв начин, го е променил към по-добро. Той и малкият ми син са моите най-големи учители за това как трябва да бъде живян този живот. Не да се борим, а да правим това, което ни харесва”, каза още тя.

          „Според мен това, за което е мечтал, е да види свят. Посетил е много места, много острови, запознал се е с много интересни хора. Пътувал е в Америка. Много са го искали там да остане, харесаха го още като беше малък, но детето предпочиташе да си остане в България“, добави майката на Михаил.

          Най-голямата му страст била да се рее в небето. Ходил е на обучения по свободно падане в чужбина. Майка му дори спряла да брои колко скока е направил. „Бяха над 350. Той искаше да се усъвършенства, харесваше му”, допълни тя. 

          Ръка за ръка във въздуха в последните две години е с един от най-близките си приятели – Стоян Димков. Винаги заедно, освен във фаталния момент.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions