събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      МЕГАН МАРКЪЛ ПРЕД ОПРА УНФРИ: Мислех за самоубийство

      Дългоочакваното интервю на Меган и Хари пред Опра Уинфри беше излъчено снощи. Меган Маркъл, която е метиска, сподели в интервю пред Опра Уинфри, че членове на кралското семейство се се тревожили за цвета на кожата на нейния син Арчи, още докато е била бременна, предаде телевизия Си Би Ес, цитирана от Франс прес и Ройтерс.

      Съпругата на принц Хари каза също, че Бъкингамският дворец е отказал да предостави закрила на детето ѝ, каквато е традицията.

      Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време. „Не исках повече да живея”, заяви Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи.

      По думите на Меган, особено я терзаели „тревогите и разговорите в кралския двор, докато е била бременна, за това колко тъмна може да е кожата на бъдещото й дете”. Тези думи накараха Опра Уинфри да възкликне от изумление: „Какво?”, а след това да замълчи за момент, отбелязва Асошиейтед прес.

      Попитана от кого е чула подобни коментари тя заяви само: „Смятам, че това силно би ги злопоставило”.

      Меган каза още, че британското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор не само не са я защитавали, но и прибягвали до лъжи, за да защитят други кралски особи. Тя опроверга слуховете, че е разплаквала съпругата на принц Уилям – Кейт.

      Съпругата на принц Хари сподели, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено от душевното ѝ състояние, но не е направило нищо, за да ѝ помогне.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ