Имахме една изключително тежка година в нашия бранш. Ресторантьорският бранш пострада най-много заедно с хотелиерството и страда все още, ако не спре ластикът. Ако кажем, че отсега нататък само ще отваряме и ще падат мерките, това значи, че ще отнеме една-две години на частта, която е оцеляла да изплува. Ако се случи пак този въпросен ластик да се отваря и затваря не знам колко ще оцелеят до финала. Това коментира председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в ефира на бТВ.
- Реклама -
„В ресторантьорския бранш ние нямаме идея какво се случва с нощните заведения. За една година те имат реално два работни месеца. Когато се отворят, тогава ще разберем каква е щетата там“, каза още той.
Имахме една изключително тежка година в нашия бранш. Ресторантьорският бранш пострада най-много заедно с хотелиерството и страда все още, ако не спре ластикът. Ако кажем, че отсега нататък само ще отваряме и ще падат мерките, това значи, че ще отнеме една-две години на частта, която е оцеляла да изплува. Ако се случи пак този въпросен ластик да се отваря и затваря не знам колко ще оцелеят до финала. Това коментира председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в ефира на бТВ.
- Реклама -
„В ресторантьорския бранш ние нямаме идея какво се случва с нощните заведения. За една година те имат реално два работни месеца. Когато се отворят, тогава ще разберем каква е щетата там“, каза още той.