София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Деян Николов от "Възраждане": С източника на клеветите ще се видим в съда

След като бившият общински съветник от "Възраждане" Иван Алексиев се оплака, че е бил нападнат

2 месецаПолитика 31

След като бившият общински съветник от "Възраждане" Иван Алексиев се оплака, че е бил нападнат и пребит и заподозря участие от страна на партията, към която доскоро е принадлежал, от "Възраждане изразиха своята позиция: 
 
"Кандидатът за общински съветник, променил политическата си принадлежност на входа на Общинския съвет, очевидно търси медийно внимание като говори клевети по една от частните национални телевизии. Разбираемо е, само ако е видим ще може да осребри политическото си влияние.
Позицията на "Възраждане" по този въпрос е ясна и категорична. С източника на клеветите ще се видим в съда. Поднасяме извиненията си на избирателите ни, че човек с подобно поведение е попаднал в листите ни за общински съветници.", написа в социалната мрежа Фейсбук Деян Николов, председател на групата на "Възраждане" в СОС.
Снимка: БГНЕС