София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

А1 дава минути, мегабайти и възможност за печалба на 1000 лв. седмично за всяка платена сметка в Моят А1

Кампанията започва от началото на ноември и ще продължи до 31 януари 2021
8 месецаТехнологии 159 Златина Петкова

Клиентите на А1 сега имат още повече причини да използват приложението Моят А1 или онлайн портала Моят А1 на А1.bg, за да плащат своите месечни фактури към телекома. От началото на ноември всяко плащане може да донесе бонуси до 500 минути за национални разговори, до 3000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, както и възможност за участие в седмична томбола с награда от 1000 лева. Плащането през Моят А1 е лесно и удобно и остава най-сигурният начин за погасяване на задължения, спестявайки на потребителите нуждата да посещават магазин във време на продължаваща пандемия.

Бонусите са достъпни за всеки клиент, който плати сметката си, без значение дали го направи през профила си в мобилното приложение или на сайта чрез регистрация. Моят А1 може да бъде открит в Google Play, AppStore и АppGallery за потребителите на смартфони със съответната операционна система на мобилния си телефон. Плащането може да се направи и без приложение, директно от портала Моят А1, като единственото условие е потребителят да има регистрация там. 

Независимо от избрания начин на плащане от потребителя, получаването на бонусите следва един и същ модел. След като приключи плащането, на екрана ще се визуализира „Колелото с награди“ на А1. Възможните печалби са 100, 200 или 500 национални минути за разговори или мобилен интернет на максимална скорост – 100, 500, 1000 или 3000 МВ. След „завъртането“ системата ще посочи награда на случаен принцип. На всички сектори в колелото има бонуси, така че потребителите със сигурност няма да останат без награда. Освен тези гарантирани награди, А1, в партньорство с Mastercard, предлага и допълнителна изненада. 

Ако плащането е било извършено с Mastercard и картата бъде запазена за следващи плащания, клиентът автоматично участва и в седмичната томбола за 1000 лева, без значение от това каква награда е спечелил от завъртането на колелото. Екипът на А1 ще се свързва с печелившите от томболата и ще им предоставя допълнителна информация за начина, по който могат да получат наградата си. Наградата ще бъде преведена на IBAN-сметка, посочена от клиента. 

Тегленията започват през ноември и ще продължат до 1 февруари 2021 година, като всяка седмица ще бъде изтеглян по един печеливш. Подробна информация за правилата на томболата може да бъде открита на А1.bg, както и в мобилното приложение Моят А1. 

Освен настоящите клиенти на А1, в томболата за 1000 лева могат да се включат и нови такива, които тепърва подпишат нов договор за услуга към телекома. Условията са сумата, която са заплатили с Mastercard карта, да е в размер на минимум 10 лева и да запаметят картата си в приложението за последващо плащане. 

Това е поредната инициатива на А1, с която се насърчава заплащането на фактури по електронен път – през приложението Моят А1 и онлайн портала Моят А1. Тези методи на плащане стават особено актуални с навлизането в студените месеци на годината, а сега клиентите на А1 буквално имат още 1000 причини да се възползват от тях. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!