София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

АБВ иска създаване на парламентарна анкетна комисия за снимките и аудиозаписите от Бояна

Партията ще проведе пресконференция
2 мЕвроком 453

Председателят на Народното събрание и председателите на парламентарните групи в парламента да сформират парламентарна анкетна комисия за доказване на автентичността на снимките и аудиозаписите от резиденцията на министър-председателя. Това ще обсъдят по време на пресконференция представители на ПП АБВ. 

Събитието ще се проведе на 20 ноември от 11:00 часа в централата на партията на улица „Врабча“ 23. 

Сред останалите теми са подаден сигнал до ОЛАФ за удвояване цената за изграждане на газопровод до Свищов от страна на „Булгартрансгаз“. 50% от газопровода се финансира от Международен фонд „Козлодуй“ от Европейска банка за възстановяване и развитие, както и сигнал от ПП АБВ до прокуратурата на Р България относно груба хулиганска проява на българския евродепутат Ангел Джамбазки, която застраши здравето и живота на десетки български граждани.

Участници в дискусиите ще бъдат: Румен Петков – председател на ПП АБВ; Любомира Ганчева – зам.- председател на ПП АБВ; Христо Колев – председател на АБВ-София; Отец Дионисий; Елисавета Георгиева – пострадала в резултат на хулиганските действия от страна на евродепутата Ангел Джамбазки.